Mai multe informatii despre noi

Suntem de peste 18 ani pe piata IT&C, timp in care am reusit sa dezvoltam o gama larga de produse si servicii adaptate pietei si legislatiei din Romania.

Firma noastra ofera produse si servicii integrate software, hardware, birotica si comunicatii personalizate pentru fiecare afacere. Prin experienta noastra in implementarea sistemelor integrate, asiguram servicii complete de livrare, instalare, configurare, implementare si suport tehnic si oferim clientilor nostri solutii convenabile pentru eficientizarea propriilor afaceri.

Pentru a reduce cat mai mult costurile pentru clientii nostri, utilizam sisteme si solutii de tip „open source” verificate si sigure, cu performante similare produselor proprietare. Aceste solutii au venit de la sine datorita solicitarilor clientilor nostri care isi doresc solutii integrate, cu intentia tot mai clara de a externaliza serviciile in domeniul IT&C.

De 18 ani, oferim produse si servicii de calitate.

Serviciile oferite de firma noastra s-au remarcat prin calitatea proceselor de implementare, prin gasirea unor solutii viabile, eficiente, adaptate la piata romaneasca. Utilizam tehnologii moderne, si stabile in acelasi timp, prin utilizarea si transferul catre beneficiari a procedurilor de lucru si prin trecerea postimplementare la servicii de consultanta, mentenanta si training de calitate.

Site-uri conexe.